Düzce'ye yeni atanan Vali Ali İhsan Su görevine başladı. Karşılama için hazırlanan resmi tören Vali Ali İhsan Su'nun isteği ile yapılmadı.

 Vali Ali İhsan Su'yu karşılamak için Düzce protokolü seferber olurken yeni Vali Ali İhsan Su'nun resmi töreni de iptal ettirerek sade bir şekilde görevine başlaması olumlu karşılandı. Yeni Vali Ali İhsan Su yaptığı ilk açıklamada “vatandaşımız için En iyisi ne ise onu yapacağız” dedi.

 

Vali Ali İhsan Su “ Benim temel ilkem vatandaş odaklı hizmet üretmektir. Bunu sevgi temelin oturtarak yerine getirmek ve sonuç odaklı bitirmek. Yaptığımız her hizmetin merkezinde vatandaşımız olacak ve sevgi saygı çerçevesinde yaklaşacağız ve mutlaka sonuç alacağız. Bizim görevimiz vatandaşımıza hizmet etmektir” dedi.

 

GARCİA'YA MEKTUP” MAKALESİ İLE GÖNDERME

 

Yeni Vali Ali İhsan Su çalışma arkadaşlarına ise yaklaşık yüz sene önce Elbert Hubbart'ın yazdığı Garcia'ya Mektup adlı makalesindeki hikaye ile göndermede bulunarak idarecilerin verilen görev için bahane üretme hakkı olmadığını ifade etti.

 

Ali İhsan Su “ Hem seçilmiş arkadaşlarımız hem de atanmış arkadaşlarımız bulunduklarını mevkilerin sorumluluk ve bilincindedirler. Bu anlamda bundan sonra hep beraber, ortak akıl ile hareket ederek güzel şeyleri Düzce'mize kazandıracağız” şeklinde konuştu.

Haber; M. YILMAZ