Düzce, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceği güne hazırlanıyor. 31 Aralık Pazar günü yapılacak AK Parti 6.Olağan Kongresi için hazırlıkların son sürat devam ettiği miting ve kongre alanında son olarak Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay incelemelerde bulundu. Dağlı ve Ay’a İl Jandarma Komutanı Vekili Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Özel İdare yetkilileri ile kurum müdürleri eşlik etti.



Dağlı ve Ay ilk olarak çevre ve temizlik çalışmalarının hummalı bir şekilde sürdüğü kongre alanında incelemelerde bulundu. Daha sonra kongre ve mitingin yapılacağı kapalı spor salonunun içinde süren tadilat çalışmalarını yerinde inceledi.



“Hazırlıkların son safhasına geldik”
İncelemelerinin ardından bir değerlendirmede bulunun Vali Dağlı şu ifadelerde bulundu:

“Bu Pazar Sayın Cumhurbaşkanımızın ilimizde yapacağı kongre ve miting için salonumuzdaki son hazırlıklara baktık. Salonumuz, çevresi ve miting alanı hemen hemen hazır. Son rötuşları yapıyoruz. Temizliğini de yapmak suretiyle Sayın Cumhurbaşkanımıza hazır hale getireceğiz. Arkadaşlarımız hummalı bir çalışma ile bu eksikleri giderdiler. Gerek Spor İl Müdürlüğümüz, gerek belediyemiz, gerek valiliğimiz hazırlıkların son safhasına geldi. Şu an bitirmek üzereyiz. İnşallah hazır bir şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı bekleyecek.”



Diğer yandan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve yönetim kurulu üyeleri de kongrenin yapılacağı kapalı spor salonunda incelemelerde bulundu.

Haber: Ö.YILMAZ