Polis Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün Vali Bülent Kılınç'ı ziyaret etti. Kılınç'a çiçek takdim eden İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri adına açıklamalarda bulunan Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman 164. yıl etkinlikleri kapsamında Kılınç'a bilgi verdi.

Emniyet teşkilatı olarak Düzce'nin asayişini sağlamak için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Kahraman, "Düzce'nin asayişini ve güvenliğini sağlamak için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da tüm ekiplerimizle çalışmaya devam edeceğiz. 7 aydır İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevliyim. Bu zamana kadar çalıştığımız gibi bundan sonra da çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sizin desteklerinize ihtiyacımız olacak." şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Bülent Kılınç'ta, "Bu zamana kadar emniyet teşkilatına yardımlarımızı esirgemedik. Bundan sonra da her türlü yardımı yapmaya hazırız. Emniyet teşkilatımızın yaptığı başarılı çalışmaları biliyoruz. Düzce, sizin yaptığınız başarılı çalışmalarla bu günlere geldi." ifadelerini kullandı.