Vali Ali İhsan Su, Düzce'yi tanımaya devam ediyor. Vali olarak ilk görev yeri olan Düzce'de daha önce İl Özel İdaresi'nde brifing alan Su, bugün de Eylül ayı toplantılarına başlayan İl Genel Meclisi'ni ziyaret ederek meclis üyeleri ile tanıştı. Meclis Başkanı Muzaffer Bülbül'ün Vali Su'ya hayırlı olsun temennisinin ardından meclis üyeleri tek tek söz olarak kendilerini tanıttı.

Vali Ali İhsan Su ise kendini tanıttıktan sonra Düzce'ye atanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Meclis üyelerine çalışmalarında başarılar dileyen Su, "Düzce gerçekten çok güzel bir il. Düzce gerçekten tabiat harikası bir yer. Cenab-ı Allah hemen hemen her şeyi vermiş buraya. Tanıştığım herkesten çok güzel elektrik aldım. Bu anlamda kendimi şanslı hissediyorum. Ümit ediyorum bundan sonra hep beraber Düzce'nin daha iyi bir hale gelmesi için güzel hizmetler yapılacağına inanıyorum."dedi.

Düzce'yi tanımaya devam eden Su, sorunları tespit etmeye başladığını ve öncelik sırasına göre çalışmaları ortak akılla yürüteceğini belirtti.

Ortak akılla hareket edeceğiz

Su, "Şuanda bilgi almaya devam ediyorum. Yarım ya da tam bilgi almadan "Şu konu çok önemli ya da değil" dememek lazım. Düzce'mizin sorunlarını tespit ediyorum. Tespit ettikten sonra öncelik sırasına koymak lazım. Bunları sıraladıktan sonra hep birlikte değerlendireceğiz. "Şu sorun çok önemli bundan başlayacağım" demek yerine ortak akılla hareket etmenin daha doğru olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

 

Haber; S. KAŞKIR