Düzce Valiliği nüfus müdürlüklerine yönelik alınan yeni mesai kararını yaptığı açıklama ile kamuoyuyla paylaştı.

Açıklamada, Düzce Valiliği İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gümüşova, Gölyaka, Kaynaşlı ve Yığılca İlçe Nüfus Müdürlükleri’nde randevusuz olarak, Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde ise randevulu veya randevusuz olarak T.C. kimlik kartı, pasaport ve sürücü belgesi başvuruları alındığı aktarılırken, randevuların Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü (Alo 199 veya www.nvi.gov.tr)’nün adresinden alınabildiği bildirildi.

İçişleri Bakanlığı’nın onayıyla 2 Mart 2020 ile 31 Aralık 2020 tarihleri arasında, nüfus müdürlüklerinin vatandaşlara ve sınava girecek öğrencilere daha iyi hizmet verebilmek için fazla mesai yapacağı kaydedilen açıklama şöyle devam etti:

Sınavlara göre pazar günü de açık bulundurulacak

“Bu kapsamda, Düzce Valiliği’nin 11 Şubat 2020 tarihli olurları gereğince, ilimiz merkezinde, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü ile Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta içi 17.30 - 19.00 saatleri arası, hafta sonlarında Cumartesi günü 08.30 - 14.30 saatleri arası, ilçelerde ise kaymakamlar tarafından belirlenen saatlerde fazla mesai yapacaktır. Ayrıca, nüfus müdürlükleri, ÖSYM veya Sınav Kurulu’nun belirleyeceği tarih ve saatlerde pazar günleri de açık bulundurulacaktır.”