30 Mart yerel seçimlerinin ardından Düzce merkez, ilçe ve beldelerde belediye başkanı seçilenler, bugün Vali Ali İhsan Su’yu makamında ziyaret etti. Belediye başkanlarının katılması beklenen ziyarette Milletvekilleri de gören Vali Su, şaşkınlığını gizleyemedi. Milletvekillerinden Fevai Arslan, “başkanlarımızı kendi elimizde teslim etmek istedik” açıklamasında bulundu.

 

 

Ziyarette Belediye başkanlarının yanı sıra milletvekilleri İbrahim Korkmaz, Fevai Arslan, Osman Çakır, Özel İdare Genel sekreter vekili Erdoğan Ülker ve İl genel Meclisi başkanı Şinasi Akbulut’la Düzce protokolünün büyük bir kısmının yer alması esprilere konu oldu.

Vali Ali İhsan Su, tüm başkanlara hayırlı olsun dileklerini iletirken, bu makamların hizmet mekânı olduğu ve tüm idarenin bir bütün olduğuna dikkat çekti. Vali Su, “Düzce hizmet bekliyor, o beklentiye cevap vermek için seferber olacağız.” dedi.

 

 


Belediye başkanları adına konuşan Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, devleti temsil eden mülki amirle uyum içinde çalışılmasının büyük önem taşıdığını dile getirdi. Devletin yerel yönetimlere sahip çıkması gerektiğini ifade eden Keleş, hizmet çarkının milletvekilleri, mülki amir ve yerel yönetimlerin uyumlu çalışması ile ilerleyeceğini belirtti.


Keleş, “ Yeni dönemden çok umutluyuz, insanlarda bizlerden umutlu. Beklentileri yüksek olduğu sonuçlardan belli. Sizlerden katkı bekliyoruz. Beraber çalışmaya hazırız. Her zaman emrinizdeyiz.” dedi.


Keyifli başlayan ziyaret basına kapalı devam etti.

 

 

Haber;S.Kaşkır