Kiremitocağı ve Aziziye Mahallesi’nin ortak olarak kullandığı mezarlığın bakımının yapılmamasından vatandaşlar şikayetçi.  Mahalle toplantısında Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ye konuyu ilettiklerini belirten mahalle sakini Cevdet Gülaçtı, belediye yetkililerinin ilgisizliğinden  dert yandı.

Mezarlık içerisinde hayvanların otladığını belirten Cevdet Gülaçtı, mezar taşlarına bağlanan atların taşları kırdığını söyledi. Yetkililerden bir an önce mezarlık ile ilgilenmesini isteyen Gülaçtı “bu sıkıntımızla ilgilensinler” dedi.

Kiremitocağı Mahallesi sakinlerinden Cevdet Gülaçtı Öncü Haber mikrofonuna şunları söyledi: “Burası Kiremitocağı ve Aziziye Mahallesi ortak olarak kullandı mezarlık. Mezarlığımızda hiçbir ilgilenme yok. Belediye başkanımızla görüştük. Yetkililerle görüştük fakat hiçbir ilgilenme ve geri dönüş olmadı. Dertlerimizi anlattık ayrıca muhtarımızda görüşüyor fakat bir ilerleme olmadı. Burada hayvanlar otluyor atları mezar taslarına bağlayıp mezar taslarını kırıyorlar. Temizlik zaten yok. Belediye başkanımızın da bu konuda bilgisi var fakat herhangi bir sonuç alamadık. Lütfen rica ediyoruz.  Yetkililer bu sıkıntımızla ilgilensinler.”