Hamidiye Mahallesi'nde her hafta salı günleri kurulan pazarda hem vatandaşlar hem de pazarcı esnafı şikayetçi. Havaların yağışlı olmasından dolayı pazarın bulunduğu bölgede su birikintileri oluşuyor. Vatandaşlar su birikintileri yüzünden pazara giremezken, pazarcı esnafı ise tezgahı açarken, su birikintilerinin kendilerine sıkıntı olduğunu ve tezgah açamadıklarını ifade ediyorlar.

Zekeriya Kuşçuoğlu: "Her hafta salı günleri Hamidiye mahallesinde salı pazarına gelirim. Burada ne zaman gelsem hep sorun oluyor. Her hafta sabah saatlerinde yaşadığımız sıkıntı nedeniyle güne iyi başlayamıyoruz. Havaların yağışlı olmasından dolayı Salı pazarı komple sular altında. Göl olmuş durumda vatandaşlara hizmet etmeye çalışıyoruz."

İsmail Gemicioğlu: "Salı günleri buraya geldiğimizde su sıkıntısı yaşıyoruz. Su birikintilerinin olması bizleri zor durumda bırakıyor. Biz sabah buraya geldiğimizde öncelikli işimiz su birikintilerini bulunduğumuz bölgeden uzaklaştırmak oluyor."

Emrah Kurt: "Her hafta salı günleri buradaki vatandaşların ve esnafların sorunları çok yüksek derecede. Yolda yürüyen vatandaşlar bile büyük sıkıntı yaşıyor. Köylülerin bulunduğu bölgede vatandaş bir noktadan bir noktaya geçemiyor."

24365

Haber; R. BAL