Kalıcı Konutlarda yaşayan vatandaşlar gelen sıkıntılarda kalıcı olmaya devam ediyor. Biz artık bıktık çözüm istiyoruz dediler.
İki yıl önce başlayan çalışmaların müteahhitten kaynaklanan sorunlar nedeniyle halen çözüme kavuşmadığını evlerin çevresinin izolasyonu çevre düzenlenmesi ve sokak aydınlatmalarının direklerinin kırık olduğunu söyleyen vatandaşlar hiç kimse bizi duymak istemiyor. Geceleri ne kendimiz ne de çocuklarımızı sokağa çıkartamıyoruz. Çünkü sokaklar çok karanlık ve bir anda karşınıza köpekler çıkıyor bir vatandaş ise önceki akşam çocuk ekmek almak için bakkala giderken çığlık çılığa geri geldi köpek saldırmış ne olacak bizim halimiz diye soruyorlar ve kış geldi ortalık çamur deryası olacak bizler nasıl kapıya çıkacağımızı bilmiyoruz dediler.

Konuyla ilgili edindiğimiz bilgilere göre söz konusu çalışmanın başlaması için Afet İşleri Genel Müdürlüğü tarafından gerekli kaynak Düzce Bayındırlık ve İskan İl Müdürlüğüne gönderildi ve ihale yapılamasının ardından çalışmalar yeniden başlayacak.