Düzce Valiliği  İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda 2020 yılı ilk “Halk Toplantısı” gerçekleştirildi. Düzce Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Düzce Emniyet Müdürü Mehmet Ali Akkaplan, Düzce İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya ve diğer kurum amirleri katıldı.




Dertleri ve sıkıntıları olan vatandaşların tek tek dinlendiği toplantı için 40 Düzceli başvuru yaptığı bilgisi verildi. İş ve yardım talebinde bulunan vatandaşlar için ayrı bir masa oluşturuldu. İşe ve yardıma ihtiyacı olan Düzceliler yetkililere bilgilerini verdi.
 




“Benden habersiz adresim değiştirilmiş onun için buraya geldim”
“Halk Toplantısı”na katılan ve şikayetini Vali Yardımcısı Yakup Tatoğlu’na açıklayan Adnan Zengin Öncü Haber ekiplerine şunları söyledi:  “Beyköy’de oturuyorum.  Benden habersiz adresim değiştirilmiş. Doğal gaz almak istediğimde adresimin değiştirildiğini gördüm. Devlet dairelerinde adresim aynı ama doğalgaz almak istediğimde adresim farklı görünüyor. Düzce Belediyesi’ne başvurduğum zaman Ankara’ya gitmem gerektiğini söylediler. Böyle bir şey olabilir mi ? Aylardır bu sorun ile uğraşıyorum. Belediyede ki yetkililere Halk Toplantısına katılarak sizi şikayet edeceğim dedim. Bana öyle bir şey yapma bugün meclis gündemine taşınacak konu dediler.   Bugünde bunun için buraya geldim. Vali Yardımcısı ile görüştüm. Konuyu değerlendireceklerini söylediler. Benden dilekçe yazmamı istediler. Bende şimdi dilekçemi yazarak Valiliğin yazı işlerine bırakacağım.”