Türkiye Cumhuriyet’i kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 84. Yıl dönümü anma programları Düzce’de devam ediyor. Düzce Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Teşkilatı Millet Bahçesi’nde Atatürk’ün sevdiği şarkıları eşliğinde vatandaşlara irmik helvası dağıtımı yaptı. Düzce CHP Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının da bulunduğu etkinliğe vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Cumhuriyeti’mizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte Öncü Haber Mikrofonuna konuşan CHP İl Başkanı Semih Cemşit şu sözlere yer verdi:

“Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıl dönümünde böyle bir etkinlik yapmayı planladık, kadın kollarımızla ve gençlik kollarımız ile birlikte. Ne yapalım derken, en son helvada karar kıldık. Bu noktanın da konum olarak iyi olduğunu düşündük ve böyle bir etkinlik yapmaya karar verdik. Bizim amacımız burada herkese ulaşabilmek, herkese elimizi dokundurabilmek ve herkese Cumhuriyet Halk Partisi’ni insanların tanımasını istiyoruz. Anlatıldığı gibi değil, Cumhuriyet Halk Partisi milletine, diline, dinine, ahlakına, ailesine bağlı hepimiz birer bireyleriz. Bu anlamda insanların bizi tanımasını istiyoruz bizim en büyük sıkıntımız bu. Biz bu zamana kadar yanlış anlatıldık, yanlış tanıtıldık. Bizim hedefimizde böyle etkinliklerle kendimizi tanıtabilmek, yaptığımız esnaf ziyaretleriyle, köy ziyaretleriyle ve insanlara ulaşmaya çalışıyoruz. Böyle etkinliklerle insanlar bizi daha çok tanıyacaklar. Bizim kendilerinden farksız olduğumuzu düşünmeyecekler artık. Amacımız buydu bu etkinlikleri yaparken ve sanıyorum amacına da ulaşıyor bu etkinlikler.”