Beçi Köyü sakinleri seçimden önce kendilerine söz verilmesine rağmen,  yapılan doğalgaz çalışmalarına kendilerinin dahil edilmemesine  tepkili. Halk bir türlü verilen  sözlerin yerine getirilmemesine isyan ediyor.
 


Konuyla ilgili görüşlerini almak üzere mikrofonlarımızı  uzattığımız köy halkından Mustafa Akgünoğlu şöyle konuştu:  Daha önceden burası Beçi Yörükler diye geçiyordu, şu anda Orhangazi Mahallesi ve Yörük Köyü olarak  ikiye bölündü, Orhangazi Mahallesinin sınırı az ilerde orda doğalgazı verdi. Daha sonra mücavir alana geçip de belediye mahalle yaptığı zaman, doğal gazı ilerleteceğini söyledi. Bu seçim çalışmaları sırasında bunu tekrarladılar, fakat bugün sabah saatlerinde çalışma başlattılar. Makinelerin çalıştığı az ilerde özel öğrenci yurdu var, bir fiil öğrenci yurdunun arasında kalıyoruz, ilerde diğer mahalleyi de geçerek sadece öğrenci yurduna veriliyor, onlarda bizim çocuklarımız tabi ki gelsin kapımız önünden geçiyor bizi kutu bırakmıyorlar. Pisliğini biz çekiyoruz arada bizlere doğal gaz verilmeyecekse bunun bir anlamı yok. Çizimi buna göre yapıldığı belediye ve valilik emriyle bu özel yurda doğal gazın verildiğini söylediler, onların bütün her şeyleri tamammış sadece onlara doğalgaz verileceği söylendi.”



Bir başka köy halkından Arif Zorlu ise Öncü Haber mikrofonlarına şunları söyledi: Yıllardır bizi mağdur ettiler, seçimde çalışmalarında geldiklerinde de doğalgaz konusunda söz verdiler, belediye başkanı da söz verdi, yerine getirmediler, biz doğalgazımızın gelmesini istiyoruz.”