Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü tarafından Düzce için günler öncesinden verilen ‘Sarı Kod’ uyarısının ardından beklenen yağış kent genelinde etkili oldu.

Zaman zaman etkisini iyice arttıran yağış hayatı olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise zor anlar yaşadı.

Öte yandan Düzce il genelinde son 24 saatte, metrekareye toplamda 13 kilogram yağış düştüğü açıklandı. Yığılca ilçesi ise yoğun yağışın ardından Türkiye’de en çok yağış alan yerleşim yerlerinden biri oldu.

Meteoroloji Düzce Bölge Müdürlüğü ise Düzce’de herhangi bir olumsuzluk ile karşılaşılmaması adına yağışları anbean takip etti.

YAĞIŞLI HAVA NE KADAR SÜRECEK?

Düzce’de yağmurlu hava gün boyu etkisini sürdürecek. Sağanak yağış Çarşamba günü karla karışık yağmur şeklinde devam edecek. Son hava raporuna göre ise Perşembe ve Cuma günleri Düzce’de kar yağışı bekleniyor. Yağışların özellikle kentin yüksek kesimlerinde etkili olması bekleniyor.

DÜZELTME

İhlas Haber Ajansı (İHA) tarafından servis edilen "Düzce'ye 26 saatte 140 kilogram yağış düştü" başlıklı haberde sehven yanlış veri girilmiş ve sitemizde kullanılmıştır. Hatanın fark edilmesinin ardından anında düzeltme yapılmıştır. Kurumumuz kaynaklı olmayan hata nedeniyle okuyucularımızdan özür dileriz.

(İHA / ÖNCÜ HABER)