Kaynaşlı Üçköprü Köyü'nde vatandaşların D-100 karayolunun altından karşıya geçmesi için yapılan altgeçitlerin hala kullanıma açılmaması konusunu bundan önce de birçok kez ekranlara yansıtmıştık. Yaşanan altgeçit sorunu devam ederken yağmurlarla birlikte geçitlerin içi su doldu.

Havuz görünümü kazanan altgeçitlerin durumu da içler acısı bir hal kazanırken altyapı sorununa şimdide başlanılan ama yarım bırakılan kanalizasyon sorunu eklendi. Kanalizasyon hattı döşemek için açılan kanal, üzeri açık ve boruları dağınık bir şekilde bırakılınca açılan kanallar adeta açık kanalizasyon suyu kanalı haline büründü. Yaşanan sorun nedeniyle köy sakinleri de ciddi sorunlarla karşı karşıya kalıyor.

Çocuklar için büyük bir tehlike haline gelen çalışmalar nedeniyle ailelerde çocuklarını dışarıya çıkarırken tedirgin oluyor. Açılan kanalizasyon çukurunun D-100 karayolu yanında bulunması ve yoldan bir sürü aracın geçmesi de görüntü açısından olumsuzluk oluştururken çalışmaların neden yarım bırakıldığı bilinmiyor.