Mehmet İbrahimoğlu'nun sunduğu “Son Nokta” programına katılan Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Erdem, yerel seçimlerle birlikte Belediye Başkanı Mehmet Keleş döneminde Düzce de yapılan ve yapılmayan çalışmaları da değerlendirdi. Erdem, Başkan Keleş'e eleştiri de bulunurak Düzce'nin bir çok alanda geri kaldığını söyledi.

“Çok güzel kaldırım döşedi ve heykeller yaptırdı.”

Düzce ve Yenikent'te yapılmayı bekleyen birçok çalışma olduğunu belirten Erdem, “Başkan Keleş şunu itiraf etmeliyim ki kaldırım ve heykel konusunda çok başarılı işlere imza attı. Düzce'nin her yerini kaldırımlarla döşedi. Tabi bir de yaptırdığı heykeller var. Bu konuda kendisi çok başarılı olmuştur. Daha yollar bitmeden mahallelere kaldırım getirmiştir. Keşke birazda Düzce'nin mevcut sorunlarıyla ilgilenseydi. Vatandaşlar tepkili, her mahalle hizmet bekliyor. Bu konularda kendisi çok geri kaldı.” şeklinde konuştu.

“Altyapı bitmeden üst yapıya başladı.”

Başkan Mehmet Keleş'in bir açıklamasında Düzce'nin altyapı çalışmalarının bittiğini ve üst yapı çalışmalarına geçtiklerini söylemesine de tepki gösteren Erdem, “Başkan Keleş alt yapı çalışmalarının bittiğini söylüyor. Ben Düzce de biten bir altyapı göremiyorum. Daha altyapı çalışmaları bitmeden kendisinin Düzce'nin değişik yerlerine heykel yaptırmasını da anlamış değilim. Önce bir altyapı çalışmalarını bitir ondan sonra üstyapıya geç. Düzce gerçekten bitirilmeyi bekleyen sorunlarla dolu.” ifadelerini kullandı.

Erdem, belediyenin borçlarının bir dönemde 80 trilyona kadar çıkması konusunda da Başkan Keleş'i eleştirerek bu duruma da bir türlü anlam veremediğini sözlerine ekledi.