Düzce Valisi Cevdet Atay, ‘18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası’ dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak yaşlıların haftasını kutladı.

“BÜYÜKLERİMİZ BİZLER İÇİN KIYMETLİ VE ÖZELDİR”

Yaşlıların toplumsal hafızada önemli ve kıymetli bir yere olduğuna dikkat çeken Atay, “Hayat tecrübeleri ve birikimleriyle bizlere rehberlik eden ve her zaman örnek olan, varlıklarıyla yaşamımıza güzellikler katan, milli ve kültürel değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimiz bizler için kıymetli ve özeldir” ifadelerini kullandı.

“YAŞLILARIMIZA HÜRMET GÖSTERMELİYİZ”

Yaşlılarla ilgilenmenin gurur verici olduğunu belirten Atay, “Yaşamlarının büyük bir kısmını topluma ve ülkesine hizmet ederek geçirmiş olan büyüklerimizi, yaşlandıkları dönemde memnun etmek onur ve gurur vericidir. Bizleri yetiştiren ve topluma kazandıran yaşlılarımıza gereken sevgi, saygı ve hürmeti göstermeli ve bizim de yarının yaşlıları olduğumuzu unutmamalıyız” cümlelerini aktardı.

“HER ZAMAN YAŞLILARIMIZIN EMRİNDEYİZ”

“En büyük manevi sigortamız onların duasıdır” diye belirten Atay, “Bizlerin Milletine hizmet eden bir devlet geleneği yapımız var. Devletin temsilcileri olarak bizler de her zaman yaşlılarımızın emrindeyiz. Bu duygularla değerli büyüklerimizin “18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftasını” kutluyor, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ediyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

HABER: Mehmet GÜNESEN