Düzce Valisi Cevdet Atay, kentte bulunan huzur evlerinde incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Huzurevi sakinleri ile sohbet eden Vali Atay, ayrıca yaşlı vatandaşların talep ve isteklerini dinledi.

İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Vali Atay, “Milli kültür ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan toplumsal hayatımızın en kıymetli hazineleri olan saygıdeğer büyüklerimizin hayatlarını kolaylaştırmanın herkesin ortak sorumluluğu olduğunu belirtmek zorundayım.  Sosyal devlet anlayışı ile devletimizin her türlü imkânı yaşlılarımızın hizmetindedir. Toplumumuzun geçmişten günümüze taşıdığı en önemli özelliklerinden birisinin yaşlılarına karşı gösterdiği sevgi, saygı ve hürmet ediyorum” dedi.

Yaşlı bireylerle en iyi şekilde ilgilenmek ve onların hayır dualarını almak tek amaçlarının olduğunu kaydeden Atay, “Onlar bizim baş tacımızdır huzurevi personelimizden, çalışanlarımızdan isteğimiz onların da bu anlayışla büyüklerimize hizmet etmeleridir. Huzurevi çalışanlarına talimatım büyüklerimizin bir dediği iki edilmeyecektir”  İfadelerinde bulundu.

Ziyaret ve incelemelerinde yaşlılarla birer birer görüşüp ilgilenen Atay,  yaşlı bireylerin talep ve ihtiyaçlarının karşılanması için huzurevi yetkililerine talimat verdi.

HABER: Savaş ARI