Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Birinci Dairesi'nin 2014 yılı Adli Yargı Yaz Kararnamesi ile 2 bin 224 hakim ve savcının görev yeri değişti.

 

Yaklaşık 8 yıldır Düzce'de görev yapan Düzce 1.Ağır Ceza Mahkemesi ve Adalet Komisyonu Başkanı Faruk Şener, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK)'nın yayınladığı yaz kararnamesine ile Kahramanmaraş Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına atandı. Yerine ise Samsun Vezirköprü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Ümit atandı. Düzce’den bir hakim, ağır Ceza Hakimliğine görevine getirilerek atandı. Hakim Melik Durmaz, Yozgat Boğazlı Ağır Ceza Reisi oldu. Düzce Hakimi Hakan Özdemir, Körfez Cumhuriyet Savcılığına atandı.

 

 

Düzce Hakimi Ferhat Gümüş İstanbul Büyükçekmece hakimliğine, Düzce Hakimi Nurettin Özel Taşdemir Yığılca Hakimliğine, Eda Onorak Samandağ Hakimliğine getirildi.  Yargıtay Tatkik Hkim Tülin Bekri Düzce Hakimliğine, Van Cumhuriyet Savcısı Ferhat Afacan Yığılca Cumhurşyet Savcılığına getirildi.

 

 

Düzce Eski Cumhuriyet Başsavcılarından Metin Yandırmaz Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Yandırmaz’ın son görev Yeri Kırıkkale’ydi

 

Haber;S.Kaşkır