Akçakoca Belediyesi'nin Çınar Caddesi üzerinde bulunan sokak lambalarının tamamını kaldırması ile başlayan Abanoz-Yemenici atışması devam ediyor.CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, bir önceki Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici döneminde özel bir firmaya yaptırılan ışıklandırmanın sökülmesi ile ilgili yaptığı paylaşımda "1 milyon çöp! Yazık. İş bilmezliğin sonucu yapılan bu hataları, gariban millet daha ne kadar çekecek." ifadelerini kullanmış, bunun üzerine eski Başkan Yemenici'den yanıt gecikmemişti. Yemenici’nin sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı eleştiriye sessiz kalmayan Abanoz, eski Başkan Cüneyt Yemenici'nin yanı sıra mevcut belediye yönetiminin olumsuzluklarını görmemek ve bu konularda fikir beyan etmemekle itham ettiği AK Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu’nu hedef aldı.

"Park yaptın sel aldı, ışıklandırma yaptın yel aldı"

CHP Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz’un açıklaması şöyle:"Park yaptın sel aldı, ışıklandırma yaptın yel aldı. Yaptığınız güzel işler için Akçakocalılar eminim ki minnettardır, öyle de olmalıdır. Lakin, sizin beni hedef göstererek şu anki belediye yönetimini eleştirmenizi de anlıyorum. Keşke tüm bu olumsuzlukları, ihaleleri, sizin AK Parti ilçe teşkilat başkanınız da yapabilseydi.

Sayın Yemenici görev değişikliği oldu da bizim mi haberimiz yok. Şu an Akçakoca’nın öz malları peşkeş çekilip yok pahasına satılırken, turizm bölgesi ilan edilip kıyı – kenar kanununu hiçe sayıp meclis kararı ile konut alanına çevrilirken neden sesiniz çıkmadı veya çıkmıyor.

AK Parti İlçe Başkanı sen misin yoksa malum şahıs mı Sayın Yemenici? Sizin paylaşımın altına ilçe başkanınız yorumda gecikmezken, bilmesi gerekenin aslında bu yanlışlara ses çıkaracak cesareti olabilmesidir.

"Ne şiş yansın ne kebap ben işime bakarım" mantığı ile olmaz bu işler. Bu kadar metni yazabildiyseniz Sayın Yemenici demek ki olan bitenden de haberiniz var demektir.Konu CHP olunca esip gürleyenler ittifak partisinin yanlışlarını görmeyip susanlar sessiz şeytandır."