Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, istifa eden eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in tartışma yaratan icraatının kaldırılmasını isteyerek işe başladı.

Geçen yıl Mart ayında eski başkan Keleş tarafından Özel Kalem Müdürlüğü ile makam odasına giriş için kullanılan kapıların görünmesini engelleyecek şekilde başkanlık makamının yer aldığı koridora yerleştirilen yüksek güvenlikli otomatik kapı ile cam duvar Ay’ın talimatı ile kaldırıldı.



Kamuoyu tarafından tepkiyle karşılanan yüksek güvenlikli otomatik kapı ile cam duvarı kaldırtılmasını isteyen Ay, talebiyle adeta “Başkanlık kapım her zaman vatandaşlara ve taleplerine açık olacaktır.” mesajı verdi.

Ay’ın başkanlık koltuğuna oturur oturmaz halkla başkan arasına konulan örülen duvar olarak değerlendirilen sisteme son vermesi, başkan olarak seçildiğinde yaptığı ilk konuşmadaki “Bu makamlara hizmet etmek için talip olduk. Tüm kurumlarda olduğu gibi belediyelerimizin gerçek sahibi aziz Milletimizdir. Aziz Milletimizin istekleri, talepleri ve görüşleri başımızın tacıdır.” sözlerini hatırlattı.

Haber:Y.SEVER