24 Haziran'da yapılan Cumhurbaşkanı Seçimleri sonucunda seçmenin yüzde 52.59'undan oy alarak güven tazeleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı temmuz ayında yoğun bir çalışma programı bekliyor.

8 Temmuz'da milletvekilleri ile birlikte TBMM'de yemin edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hızla yeni kabineyi oluşturmak için kolları sıvacağı bugün yapılan açıklamayla netlik kazandı.  

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Erdoğan yeni kabineyi 8 Temmuz'dan sonra açıklayabilir." diyerek, kabine üyelerinin belirlenmesine az bir süre kaldığına işaret etti.

Bu açıklama yeniden bakanlıkla taçlandırılmayı bekleyen Düzce'de de heyecan yarattı. Hem ülke hem de Düzce için yaptığı çalışmalarla takdir gören Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü'nün yeni kabinede yerinin hazır olduğu AK Parti kulislerinde konuşulurken, şimdi gözler son kararı verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'da...

Özlü'nün Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı çatısı altında hayata geçirdiği projelerin yanı sıra parti için hazırladığı çalışmalardan da övgü ile bahseden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili olmayan isimlere yer vermesi beklenen 16 bakanlıktan biri için Özlü'yü açıklamasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Haber: C.ÜSTÜNER