4 ay önce Çilimli Kaymakam Vekili olarak göreve getirilen Mustafa Sait Arcaklıoğlu görev süresinin dolması nedeniyle ilçeye veda etti. 1 yılda 4 kaymakam değiştiren Çilimli’de, Arcaklıoğlu’nun yerine İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün yazısıyla Mahmut Şener, Kaymakam olarak atandı. Şener, 5 gün önce  ilçemizdeki görevine başladı.

Şener kimdir?

İstanbul doğumlu olan Şener,  İlk ve ortaöğrenimini İstanbul’da, lisans eğitimini ise Sakarya Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. Konya Kaymakam adayı olarak mesleğe başlayan Şener, il stajının ardından Kırşehir – Kaman ve Konya – Seydişehir ilçelerinde kaymakam refikliği stajını; Yozgat ili Sarıkaya-Boğazlıyan-Yenifakılı ilçelerinde mülkiye teftiş stajını tamamladı.

İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesinde katıldığı 4 aylık yabancı dil kursunu müteakip İngiltere’de Sussex Üniversitesinde bir yıl süreyle İngilizce dil eğitimi aldı. Yurt dışı dil eğitimi sonrasında Kırşehir – Boztepe ve Yozgat – Akdağmadeni ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 


HABER;S.KAŞKIR