Her yağmurun ardından aynı sorunların yaşandığı Düzce de yine yağmur yağdı ve yine altyapı sorunları ortaya çıktı. Yeni Sanayi yolları da yağmurla birlikte hem yürünmez hale geldi, hem de sürücülerin araçlarına hasar verdi. Sanayi esnafı ise bu durumdan şikayetçi.

Her yağmurla birlikte aynı sorunları yaşadıklarını söyleyen Yeni Sanayi esnafı, “Defalarca gerekli yerlere başvurduk ama sorunumuzu çözmediler. Bu yollardan ne yürüyebiliyoruz ne de araçlarla geçebiliyoruz. Yollardaki çukurlar suyla da dolunca burada ciddi tehlikelerde yaşanıyor. Bu sorunun bir an önce çözülmesini istiyoruz. Eğer bu sorun çözülmezse buraya bizden oy istemeye gelmesinler. Şu kadarcık sorunla da uğraşamıyorlarsa onlara diyecek bir şey bulamıyorum.” şeklinde konuştu.

Bazı sokaklarda da altyapı çalışması nedeniyle açılan çukurların üzerinin tam olarak kapatılmaması nedeniyle çukurlara giren araçlar sanayideki esnaflara uğramak zorunda kalıyor. Araçların çukurlara girince hasar aldığını da belirten sanayici esnafı, “Bugün buraya iki araç sahibi geldi. Bu yoldan geçen araçlar hasar alıyor. Buradaki çukurlar gerçekten küçümsenecek gibi değil. Lütfen sorunumuza bir çözüm bulsunlar.” ifadelerini kullandı.