Bundan önce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in üç kere açıklamada bulunduğu ancak bazı çalışmalar bitmediği için bir türlü açılışın gerçekleşmediği yeni belelediye binasının açılış tarihi 31 Ekim olarak belirlendi

Düzce Belediyesi'nin Hükümet Sokağı'nda bulunan yeni hizmet binası 31 Ekim Cuma günü törenle açılacak. Belediyenin 27 Ekim Pazartesi gününden itibaren hizmet vermeye başlayacağı öğrenilirken resmi açılışın ise Cuma günü yapılacağı kaydedildi.

Şu günlerde taşınma telaşında olan belediye çalışanları, binanın 2 gün sonra hizmet vermeye başlayaması nedeniyle çalışmalarına devam ediyor. Yeni binada kullanılacak malzemelerde araçlarla binaya taşınıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş tarafından yeni belediye binasının açılış töreninin Ramazan Bayramı sonrası yapılacağı açıklanmış ancak açılış ertelenmişti. Belediyenin yeni hizmet binası açılışının kesin olarak 31 Ekim'de yapılacağı açıklanırken, açılışa bazı bakanların da katılacağı belirtildi.

Öte yandan açılışa davet edilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın ise törene katılıp katılmayacağı hala netlik kazanmadı.