Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan atama kararlarıyla Düzce’ye atanan Vali Cevdet Atay, Düzce’deki ilk görevine başladı.

Valilik binası önünde İl Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar, Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, İl Genel Meclisi Başkanı Çiğdem Günal, birim müdürleri ve valilik çalışanları karşıladı.

Ardından Düzce Valiliği binasında düzenlenen programda konuşan Vali Atay, Düzce’nin potansiyel bir il olduğunu söyleyerek, “Beni bu göreve layık gördüğü için Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum.

 Eski giden valimize yaptığı hizmetlerden dolayı da minnettarım. Daha yeni tanıyoruz, ama Düzce potansiyel bir şehir. Ankara ve İstanbul'un ortasında bir şehir. Düzce’de özellikle gençlerimiz için çalışmalar yapmak istiyorum. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan nasıl kurtarabiliriz, bu konuda çalışmalar yapmak istiyorum. Biliyorsunuz ülke olarak bir pandemi süreci yaşıyor.

Bu nedenle tedbirli olmamız lazım. Temizliğimiz başta olmak üzere, alınan tüm tedbir ve kurallara uymamız lazım. Düzce’ye gelmeden önce inceledim. İlçeleri ile birlikte gerçekten güzel bir şehir. Bu şehir için çalışacağız” dedi.

Vali Atay konuşmasının ardından, makam odasında Düzce Protokolünü ağırladı.