Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, yeni yılı yayımladıkları mesaj ile kutladılar. Vali Dağlı yayımladığı mesajda 2020 yılına Düzceli hemşerileri ile girmenin mutluluğunu yaşadığını belirtirken, Başkan Özlü, 2020'nin Düzce için değişim ve dönüşüm yılı olacağını belirtti. MHP Milletvekili Ümit Yılmaz ise tüm Türk-İslam aleminin yeni yılını kutladı.
 




Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı’nın yayımladığı yeni yıl mesajı şöyle:
Sevinç ve hüzünleriyle, acı ve tatlı anlarıyla bir yılı daha geride bırakırken, yeni yıla siz değerli Düzceli hemşehrilerimle birlikte girmenin mutluluğunu yaşıyorum.
Yeni umutlarla karşıladığımız 2020 yılının insanlığa barış getirmesini, ülkemizin ve milletimizin dayanışma, birlik ve kardeşliğini güçlendirmesini diliyorum.
2019 yılı, gerek küresel ölçekte, gerekse ülkemiz ve ilimizde önemli olayların ve birçok değişimin yaşandığı bir yıl oldu. Güzel bir Düzce için özellikle kamu hizmetlerinin etkin, verimli ve süratli bir şekilde yürütülmesi Düzce’mizin daha müreffeh daha huzurlu ve geleceğe güvenle bakan bir il olması için 2019 yılında yürüttüğümüz çalışmalarımızı, 2020 yılında da arttırarak sürdüreceğiz. 
Vatandaşlarımızın yeni yıla huzur ve güven içinde girmeleri için başta güvenlik, trafik, sağlık ve gıda denetimleri olmak üzere her türlü tedbir alınmıştır. Olumsuz hava durumlarının yaşandığı kış şartlarında ilimizde yeni yıl sevincinin hüzne dönüşmemesi için, özellikle sürücülerimizin dikkatli ve tedbirli olmaları hususunu da bu vesileyle hatırlatmak isterim.
Bu duygu ve düşüncelerle, ilimizin daha müreffeh yarınlara ulaşması yönünde bizlerle birlikte hareket eden, yoğun mesai harcayan, zamanını, ilgisini ve desteğini esirgemeyen kamu kurumlarımızdaki personelimize, sivil toplum örgütlerimize, basınımızın değerli mensuplarına ve tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.
 

“2020 DÜZCEDE DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM YILI OLACAK”
65. Hükümet Bilim, Sanayi, Teknoloji Bakanı ve Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü yeni yıl için bir mesaj yayımladı.
Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 2020 yılı için yayımladığı kutlama mesajında başkanlık makamına geldiği günden bu yana 9 aylık dönem ile 2020 yılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Başkan Özlü mesajında şu görüşlere yer verdi: “2019 yılı ilk çeyreğinin sonunda göreve başladığımız Düzcemiz’de bugüne kadar vatandaşlarımızın bizden beklentilerini karşılamak adına öz kaynaklarımızla başarılı bir performans ortaya koyduk. 9 aylık dönemde sorumluluğumuz altında olan 56 mahalleyi tek tek gezerek hemşerilerimizin bizden beklentilerini bizzat dinledik. Her fırsatta söylediğimiz gibi 2019 bizim için bakım, onarım ve tadilat yılı oldu. Öz kaynaklarımız ile yürüttüğümüz her çalışmamızda vatandaş memnuniyeti amacımızı en ön sıraya koyduk ve bunu karşılamak için çabaladık. Şimdi artık yeni bir yıla giriyoruz. 2020 bizim için çalışma kapasitemizi en üst seviyeye taşıyacağımız, Düzcemiz için gelişim, değişim ve dönüşümün başlayacağı bir yıl olacak. Onayı alınan, ödenekleri hazır olan 15 projemiz için yılbaşı ile ilk kazmayı vuracağız. Bu girişimlerimizle birlikte kurumumuzun gösterdiği hizmet atağı ve Düzce’nin yepyeni bir vizyona kavuşacağı 2020’nin ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyor, kıymetli hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.”









MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz yeni yıl için yayımladığı mesajında şunları ifade etti:  “ Türk-İslam aleminin, mazlum milletlerin, tüm insanlığın yeni yılını can-ı gönülden tebrik ediyor, sağlık, selamet, esenlik ve daimi mutluluklar diliyorum.”