Toplantıya Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Parlak, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Canpolat, Meclis Üyesi Hasan Arslan katıldı. Öte yandan Düzce Üniversitesi, Düzce İl Özel İdaresi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, TÜRSAB Batı Karadeniz Bölge Temsil Kurulu Başkanlığı ve Düzce Kalkınma ve Tanıtma Vakfı üyeleri de katıldı.

Düzce’nin tanıtımı için bütünleşik bir iletişim stratejisi oluşturulması, tüm paydaşların katılımıyla sürdürülebilir bir işbirliği modelinin geliştirilmesi, markalaşma ve iletişim süreçlerinin güçlendirilmesi gibi konular ele alındı.

Bu hedefler doğrultusunda bir araya gelinen toplantının açılış konuşmasını Düzce Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürü Sabahattin Parlak gerçekleştirdi.

Toplantı; “Düzce İl Tanıtım ve Geliştirme Programı” kapsamında Sosyal Medya Ekibinin Oluşturulması ve İlde düzenlenmesi planlanan etkinliklerin, diğer kurum ve kuruluşlarla paylaşılmasına yönelik ortak haberleşme ağının oluşturulması konuları hakkında karar alınarak sona erdi.