Düzce’de başarılı çalışmaların altına imza atan ve Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Samsun’a atanan Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı veda ziyaretlerine bugün de devam etti. Ziyaretler kapsamında Düzce Yeşilay Danışmanlık Merkezine giden Dağlı’yı, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun, Genel Müdürü Egemen Akyüz ve Yeşilay Düzce Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Av. Arb. Ali Dilber karşıladı.

Düzce Yeşilay Danışmanlık Merkezinde gerçekleşen ziyarette, Yeşilay Cemiyetinin tüm ülke genelinde olduğu gibi Düzce’de de yürütülen faaliyetlerini her zaman takdir ettiğini söyleyen Vali Dağlı, Düzce’de görev yaptığı süre içerisinde Yeşilay Düzce Şube Başkanı Av. Arb. Ali Dilber ile birlikte görev yapmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Yeşilay Genel Sekreteri Osman Baturhan Dursun ise, “Sayın Düzce Valimiz Sayın Dr. Zülkid Dağlı Beyefendiyi Düzce Şube Başkanımız Sayın Av. Ali Dilber Genel Müdür Yardımcımız Sayın Egemen Akyüz Beyefendiler ile birlikte YEDAM Düzce Merkezinde misafir ettik.  Düzce'deki Yeşilay çalışmalarını, Bağımlılara, bağımlılık riski taşıyanlara ve yakınlarına ücretsiz psikolojik-sosyol destek hizmet veren Yeşilay Danışmanlık Merkezi (YEDAM) çalışmaları hakkında bilgi verip istişarelerde bulunduk.  Düzce Şubemize verdiği kıymetli destekler için Valimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” dedi.