Düzce'nin hizmet konusunda en fazla sıkıntı çeken ilçesi olan Yığılca'da vatandaşlar da bu durumdan şikayetçi olmaya devam ediyor. Hem tanıtım hem de destek konusunda arka planda kalan Yığılca, seçimlerin ardından önümüzdeki 5 yıl içinde kaybettiği yılları geri kazanmak istiyor.

“Yapılan hiçbir şey yok.”

Yığılca'da vatandaşlar Belediye Başkanı Bünyamin Şahin'den yeni projeler bekliyor. Öncü TV' mikrofonlarına konuşan vatandaşlar “ Düzce'nin en eski ilçesi olmamıza rağmen hala 55 yıl önce yapılan yolu kullanıyoruz. Yığılca'da eksiklik çok, yapılan hiçbir şey yok. Şimdiye dek yeni bir gelişme olmadı. Yeni projeler gerçekleştirilirse seviniriz” dedi.

“Bir milletvekilimiz yok, sahipsiziz.”

55 senedir ilçe olmalarına rağmen sahipsiz yetim bir çocuk gibi olduklarına değinen Yığılcalı'lar, “ Bir milletvekilimiz yok, bunun için de sahipsiziz. En büyük sorunumuz yol. Düzce- Yığılca arası yol sorunumuz çözüm bekliyor. Yedigöller Yığılca hudutları içerisinde olmasına rağmen, Yığılca'dan yol açılmıyor. Bu yol bir an önce açılsın. Fındık'tan başka gelirimiz yok. Çözüm devlette” diyor.