Geçtiğimiz yıl temmuz ayında, ailesini ziyaret etmek için eşi Hüsniye Yıldız’ı birkaç aylığına Azerbaycan’a uğurlayan 67 yaşındaki Şehit Babası Rahmi Yılmaz, maddi sıkıntıları artınca karısının dönüş masraflarını karşılayamadı.

Bir süre önce geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle ameliyat olan ve uzun süre istirahat etmesi gereken Yıldız’ın yaşadığı mağduriyetin Öncü Haber’de yayınlanmasının ardından, Düzce Valisi Cevdet Atay harekete geçti.  

Bahçeşehir bölgesinde eşi yanına dönemediği için zor şartlarda yaşam süren Şehit Babası Yıldız’ın sesine kulak veren Vali Atay, Azerbaycan’da olan Hüsniye Yıldız’ın ülkeye dönüşü için gerekli olan para aileye temin etti.

Bunun ardından Hüsne Yıldırım’ın Türkiye’ye dönmesi ile uzun süren hasret sona erdi. Uzun süren aranın ardından bir birlerine tekrar kavuşan Yıldız çifti, büyük sevinç yaşadı. Eşine tekrar kavuşması nedeniyle çifte bayram yaşayan Rahmi Yıldız, sesinin duyulmasını sağladığı için Öncü Haber ve kendilerine yardımcı olan Vali Cevdet Atay’a teşekkür etti.

Öncü Medya yönetici ve çalışanlarının Ramazan Bayramını kutlayan Yıldız, “Tüm çalışanlarınızın bayramı mübarek olsun. Allah sizleri de sevdiklerinizle birlikte bir ömür boyu mutlu kılsın. Sayenizde eşim yanımda. Sizlere Çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” dedi.

HABER: Savaş ARI