Milli Eğim Bakanı İsmet Yılmaz bir dizi programa katılmak üzere Düzce’ye geldi. Kaynaşlı gişelerinde Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Milletvekilleri Fevai Arslan ve Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Dursun Ay ve Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin tarafından karşılanan Bakan Yılmaz’ın ilk adresi Düzce Valiliği oldu.


Düzce Valisi Zülkif Dağlı tarafından karşılanan Bakan Yılmaz’a çiçek takdim edildi.Valilik önündeki karşılama törenine protokol üyelerinin yanı sıra Valilik kurum müdürleri de katıldı.




Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın Valilik anı defterini imzalamasının ardından Vali Zülkif Dağlı’nın odasında sohbet gerçekleştiren protokol üyeleri birbirlerine karşılıklı hediyeler takdim etti. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Milli Eğim Bakanı İsmet Yılmaz’a el yapımı ahşap bir rahle hediye ederken; Bakan Yılmaz ise Bakan Özlü ve Vali Dağlı’ya üzerinde “Allah birdir.” yazan bir tablo hediye etti.  



Valilikteki programın ardından Milli Eğim Bakanı İsmet Yılmaz ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen “Annem Varsa Ben de Varım Kitap Okuma Projesi” tanıtım toplantısına katıldı.



Özlü ve Yılmaz Kültür Merkezi’nde tanıtım toplantısı gerçekleştirilen proje sonrasında Merkez Osman Kuyumcu Anadolu Lisesi, Yığılca İmam Hatip Lisesi, Yığılca Çok Programlı Lisesi Ek Binası ve Merkez Bahçeköy Okulu’nun salonunun da açılışını yapacak.



Son olarak Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay’ı makamında ziyaret edecek olan iki bakan AK Parti İl Teşkilatı’na da gidecek.

Haber: Ö. YILMAZ