Geçtiğimiz günlerde Üçköprü İlköğretim Okulu öğrencilerinin okula gitmek için verdiği mücadeleyi ekranlara taşımıştık. Daha sonra bu sorun giderilmişti. Fakat köyün diğer mahallelerindeki bölgelerde herhangi bir çalışma yapılmadığını vurgulayan Fatih Mahallesinde oturan vatandaşlar yapılan çalışmaların devam etmediğini yolların çamurlu olduğunu dile getirerek şikayetlerini dile getirdiler.

İşte vatandaşların şikayetleri;

"3 ay önce geldiler su boruları takılacak dediler, geldiler taktılar üzerine kumla toprakla kapattılar şimdi ise burası böyle çamurlu kaldı. 3 aydır Kaymakamlık, Valilik, Belediye gitmediğimiz yer kalmadı. Gelsinler buradaki yaşamımızı görsünler. Büyüklerin bile geçemediği yoldan öğrenciler okula gitmeye çalışıyorlar. Sabah saatlerinde biz burada vatandaşlar ile toplandık. Muhtarı çağırdık geldi bize bağırdı konuştu. Bir şey yapamıyoruz dedi ne yapalım dedi. Giderkende bize "Cahil cahil davranmayın" dedi. Biz mahalleli olarak burada hizmet görmek istiyoruz. Ama bizim muhtarımız yok"

"Bizim yürüyemediğimiz yollarda çocuklarımıza çizme giydirip okula gönderiyoruz. Burada geldiler çalışma yaptılar ama bu çamur deryasını ortadan kaldırmadılar. Nerede böyle bir şey var. Yetkililer bu sesimize kulak versin ve buradaki çamur deryasını ortadan kaldırsınlar"

"Biz bu yolların sorunları ile ilgili olarak Kaymakam'ın yanına gittik. Sekreterine görüşmek istediğimizi söyledik. Ama o bizi bir müdüre yönlendirdi. Kaymakamla görüşemedik bile. Buradaki çamur deryasının kalkmasını istiyoruz. Evimize bile giremiyoruz. Arabalarımızı mahallenin girişinde bırakıyoruz. Eve yürüme giriyoruz. Yeter artık"

"Yeter yeter yeter. Artık buradaki çamur çilesinden bıktık. Bizim çocuklarımız okula nasıl gidecek bu yollardan. Yetkililer bu sesimize kulak versin. En geç yarın buradaki çamur deryasını kaldırsınlar. Artık bıktık"

vatandaşlar bu tepkileri dile getirerek yolun bir an önce düzeltilmesini istiyorlar.

Haber; R. BAL