Halkın Sesi Partisi Düzce Gençlik Kolları İl Yönetimi bugün düzenledikleri basın toplantısıyla tüm gençlerin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladı.
 
HAS Parti Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Özyün, Türk gençleri olarak ülke toprakları üzerinde oynanan oyunlara göz yummayacaklarını vurgulayarak, “Biz gelecek için burada olabiliriz ama bugün de söz hakkına sahibiz.” dedi.
 
“Muhalefet olsun diye muhalefet” yapmadıklarını belirten Özyün, ülkenin gayriresmi bir başkanlık sistemi ile yönetildiğini öne sürerek hükümeti ve Gençlik ve Spor Bakanlığını eleştirdi.
 
Gençlik ve Spor Bakanlığı Ne Diye Var?
 
Özgün, ”Dün Hatay’da 3 şehit verdik. 3 ocağa ateş düştü. Maksat muhalefet olsun diye muhalefet olaranlara sesleniyoruz. O ailelerin içindeki ateşi hissedebiliyor musunuz? Hayır çünkü olan hep fakirin çocuğuna oluyor. Devletin güvenlik güçlerine oluyor. Ortada dolanan bir başkanlık lafı var, almış başını gidiyor. Zaten ülke gayriresmi bir şekilde başkanlık sistemi ile yönetiliyor. Her şeyin kararını Sayın başbakan verebiliyor. Örnek olarak geçtiğimiz hafta oynan Fenerbahçe-Galatasaray maçında çıkan olaylar üzerine kupa töreni nerede yapılacak diye çıkan tartışmada bile başbakan aranıyor. Bu ülkede Gençlik ve Spor Bakanlığı ne diye var. Varsa ne iş yapar madem başbakan her şeyin kararını alabiliyor o zaman ne diye Uludere olayında kendisinden ya da genel kurmaydan bilgisiz Amerika’dan alınan bilgilere güvenilerek bu olay gerçekleştiriliyor. Müttefik dediğimiz Amerika her gün oynadığı oyunlara bir yenisini ekliyor ve halen daha Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı buna göz yumuyor.” dedi.