Bayram tatilinin ilk kaza haberi Arefe Gecesi Akçakoca Karayolu Tepeköy Mevkiinden geldi. Bayram tatili için akrabalarının yanına giden ailelerin de bulunduğu ve 5 aracın karıştığı kazada 6 kişi yaralandı. Düzce D- 655 Karayolu Tepeköy mevkiinde saat 21.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 5 araç birbirine girdi.

Tepeköy mevkiinde yağmur nedeniyle ıslanan ve kayganlaşan yolda Akçakoca istikametine gitmekte olan 34 FUH 60 plakalı minibüs kayarak şarampole yuvarlandı. Hemen arkasından gelmekte olan 34 UL 4293 plakalı otomobil şarampole yuvarlanan minibüse bakarken frene dokununca arkadan gelmekte olan, Atay Gençoğlu idaresindeki 67 AT 202 plakalı otomobil önünde aniden fren yapan otomobile çarptı. Gençoğlunun aracına ise arkadan gelmekte olan 48 UJ 965 plakalı otomobil çarptı. Kaza yapan araçlara ise 34 UY 6377 plakalı otomobil ile 34 YL 6118 plakalı otomobil de duramayarak çarptı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında araçlar içinde bulunan 6 kişi hafif şekilde yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen 112 acil servis ambulanslarıyla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi ve Akçakoca Devlet Hastanelerine götürülerek tedavi altına alındılar. Bölgede sağanak yağışlarının olmasından dolayı trafik ekipleri, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücülere yavaş seyir etmeleri ve dikkatli araç kullanmaları konusunda uyarılarda bulunuyorlar.