Düzcespor Artvin Hopaspor maçına 4-2-3-1 sistemi ile sahada yer aldı. Adem Neboğlu kalede Furkan savunmada Enver, Oğulcan, Doğancan, Kadir orta sahada Yücel, Bulut sağ kenarda Nevzat sol kenarda Metin bu dörtlünün önünde Yusuf ile uçta Ömer Faruk’a forma verdi.

Düzcespor ilk yirmi dakikada rakibin ataklarına topun arkasında kalırken kaptığı toplarda gol aramasına rağmen bunu başaramadı. İlk yarıda kaptığımız topları iyi kullanamadık. Savunmanın merkezinde oynayan Doğanca ve Kadir Artvin Hopaspor ataklarını yerinde ve zamanında keserken diri gözüktüler Doğancan yerden ve havadan bir top bile sektirmezken Kadir ise hiç hata yapmadı. Artvin Hopaspor takımı ilk 20.dakikadan sonra kenar bekleri ile üzerimize çok fazla gelirken savunmamız ayakta kalmayı başarıp ilk yarıda kalemizi iyi savundular kalecimiz Furkan ise kendinden emin bir şekilde kenarlardan ve merkezden gelen topları çok iyi çıkıp kalemizde güven verdi.  42.dakikada geçen haftanın en iyi oyuncusu Bulut sakatlanarak yerini Barış oyuna dahil oldu.  İlk yarı golsüz biterken Düzcespor’un ileri uç elamanları Artvin Hopaspor savunmasını fazla zorlayamadılar.

İkinci yarı başlarken kalemizde golü gördük sağ taraftan sola atılan ters topta rakip oyuncu Oğulcan’ı geçip güzel vuruşla topu ağlarımızda buluşturdu. Bu pozisyonda Oğulcan çok basit çalım yerken karşısında kalmayı tercih etmesi gerekirdi. Bu golden sonra Düzcespor daha çok ayağa oynarken hücumları düşünmeye başladı. 58.dakikada Enver çıkarken yerine Sıddık dahil oldu. 68.dakikada araya atılan topta Ömer Faruk düşürüldü. Maçın hakemi bu pozisyonu iyi süzdüğü için direk penaltı noktasını gösterdi. Verilen bu penaltıyı Artvin Hopaspor taraftarları çılgına dönerken maçın hakemine büyük tepki gösterdi. Penaltının başına geçen Yusuf güzel vuruşla takımımızın beraberlik golünü attı. Atılan beraberlik golünden sonra hücum yerine savunmada kalmayı tercih ettik .Maçın son bölümlerinde Yücel yerini Necati’ye bırakırken maçın hakemi oyunu beş dakika uzattı. Bu uzatma bölümlerinde kaptığımız toplarda daha çok yan pas yapmayı oyunu soğutmayı tercih ettik kısacası Düzcespor oyuncuları bir puanı yeterli gördüler. Maçın son düdüğü ile müsabaka 1-1 sona erdi. Maç sonunda sahaya her şeyi atan Hopa taraftarları yöneticimize saldıran Hopa taraftarları nasıl bir ceza alacak merak konusu. Düzcespor’un yeni transferleri Bulut,Yusuf,Barış,Nevzat ve Metin fiziksel açıdan eksiklikleri olduğu bu iki hafta içinde yapılacak özel idmanlarda fizik gücü artırılmalı ayrıca Adem hocanın belli bir 11 i olması daha doğru olacak.