Kaynaşlı’da bugün Hasgür İnşaat’a ait sitenin temeli törenle ve dualar eşliğinde atıldı. Törene Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve Hasgür İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Hasçevik de katıldı.



“Kaynaşlımız marka bir şehir olsun istiyoruz”

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin katıldığı temel atma töreninde şunları söyledi:

“Bu site Kaynaşlımıza ayrı bir güzellik katacaktır. İnşallah Kaynaşlımız bu yıl çok güzel değişimlere sahne olacak birçok temelleri biz bu sene atmak istiyoruz. Tekrar hayırlı olsun. 155 daire 11 dükkân Kaynaşlı’mıza çok büyük katkı sağlayacaktır, biz Kaynaşlı Belediyesi olarak Hasgür İnşaata başından beri tam destek veriyoruz. Kaynaşlı’ya yatırım yapmak isteyen kim olursa olsun Kaynaşlı Belediyesi’nin kapıları sonuna kadar açık olacak, biz belediye olarak her türlü desteği vereceğiz. Kaynaşlımız marka bir şehir olsun istiyoruz.”



“Sitemiz 1 seneye bitecek”

Hasgür İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Hasçevik bu yapının Kaynaşlıya neler kazandıracağını yaptığı konuşmada açıkladı. Hasçevik yapılacak siteyle ilgili şu bilgileri aktardı;
“Kaynaşlı’da ilk projemiz İstanbul’dan buraya nasip oldu geldik. Burası bir başlangıç olarak ilk başlangıç 54 daire 11 dükkân 1. aşama, sonra 2. ve 3. aşamalar var. 2. aşama 45 daire 3. aşama 56 daire toplam 155 daire 11 dükkan olacak. 1 seneye bitecek inşallah.”






 
Haber: H. DURNA