Yaklaşık bir yıldır atıl durumda olan Kaynaşlı İlçesine Bağlı Üçköprü köyündeki otobüs durağı ile ilgili köy sakinleri, 0542 767 18 81 numaralı Öncü Haber WhatsApp ihbar hattına şikâyette bulunmuştu.

Öncü Haber’de haberin yayımlanmasının ardından, hemen harekete geçen köy muhtarı Hüseyin Turna, otobüs durağında tadilat yaptı.

Konu ile ilgili Öncü Haber mikrofonuna konuşan köy muhtarı Hüseyin Turna, “Bugün Öncü Haber’de çıktı durağın hali. Biz zaten bu durağı yapacaktık. Hazırlığımızı yapmıştık. Durağı, gördüğünüz gibi yaptırıyoruz. Üst yalıtım malzemesini değiştirdik, boyasını yaptık. Yani güzel bir hale geldi şu anda. Vatandaşlarımızda haklı bir yerde, yağışlı havalarda onlar için zor oluyordu. Burası Üçköprü kooperatifinin sorumluluğunda aslında. Onların yapması gerekiyordu bu durağı, ama bizim de elimizi atmamız gerekiyordu. Bizde gereğini yaptık zaten” diye konuştu.

Birol Şahin’den modern durak müjdesi…

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ise, Üçköprü köyüne modern durak yapacakları sözünü verdi. Başkan Şahin Öncü Haber muhabirine yaptığı açıklamada, “Bugün Öncü haberin gündeme taşıdığı Üçköprü Köyündeki otobüs durağı ile ilgili, arkadaşlarımıza talimat verdim. Üçköprü Köyü belediyemizin sorumluluğunda olmamasına rağmen, ilçemize kazandırdığımız modern duraklardan bir tanesini de Üçköprü köyüne yapacağız. Bizim için bütün halkımız değerlidir” şeklinde konuştu.

HABER: Savaş ARI