Kendisi de eski bir sporcu olan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, ilçede sportif alandaki icraatlarına devam ediyor.

Göreve geldiği 2019 yılından itibaren Kaynaşlı’ya çok sayıda park kazandıran ve açılan spor okullarıyla yüzlerce çocuk ve genci sporla buluşturan Başkan Şahin, mevcut alanlarda da yenileme çalışmaları yapıyor.

Bu kapsamda ekipleri harekete geçiren Başkan Şahin’in talimatıyla Çele Mahallesi’nde bulunan basketbol, voleybol ve halı sahalar baştan aşağıya yenilendi. Modernize edilen sahalar yeniden Kaynaşlılar’ın hizmetine sunuldu.

“ÇALIŞMALAR İLÇE GENELİNDE SÜRECEK”

Haberi, ‘Her şey çocuklarımız mutlu olsun diye’ sözleriyle duyuran Başkan Şahin, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın aileleri ile keyifli vakit geçirebileceği Çele Mahallesi - Kalıcı Konutlar Bölgesinde Basketbol, Voleybol ve Sentetik Çim Halı sahaların yenilenmesi çalışmalarımız tamamlanmıştır.

Hayırlı olsun.” açıklaması yaptı. Şahin, bölgede çevre düzenlemesi, ışıklandırması, peyzaj, açık ve kapalı olmak üzere ağaç kamelyalar için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Şahin ayrıca bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçe genelinde vatandaşların nefes alabileceği alanlar yapmak için çalışmaların durmaksızın süreceğini kaydetti. 

ŞAHİN’İN ÇABASI ALKIŞ ALDI

Öte yandan Düzce il genelinde spor yapılabilecek alanların azlığına rağmen Düzce’ye hediye edilen basketbol tesisi gibi mevcut bazı yatırımların sahip çıkılmadığı için atıl duruma geldiği bir ortamda Şahin’in Kaynaşlılılar için göstermiş oldu bu çaba alkış aldı.

HABER: Mehmet GÜNESEN