Kaynaşlı Şimşir Mahallesi’nde bulunan okulun bahçesindeki park toplanmayan çöpler nedeniyle şikayet konusu olmuştu.

Öncü Haber’in gündeme getirdiği parktaki çöp sorunu ile ilgili Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’den açıklama geldi.

Söz konusu parkın okula ait olduğunu belirten Başkan Şahin, parkın belediye ile alakası olmadığını aktardı. Başkan Şahin birilerinin parkı sırf muhalefet olsun diye pisleterek fotoğraflarını  basın ile paylaştığını  iddia etti.

Kaynaşlı Belediyesi’ne ait parkların pırıl pırıl olduğunun altını çizen Başkan Şahin “Gelin belediyenin parklarını gezip, fotoğraflandın. Her taraf tertemiz pırıl pırıl” ifadelerini kullandı.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin yaptığı açıklamada şunları belirtti: “Okulun içinde, okula ait bir kamelya. Belediye ile ne alakası var. Birisi sırf muhalefet etmek için orayi pisletip fotoğrafını size gönderiyor. Siz de haber yapıyorsunuz. Gelin belediyenin parklarını gezip, fotoğraflandın. Her taraf tertemiz pırıl pırıl.”

NE OLMUŞTU?

Kaynaşlı Şimşir Mahallesi’nde bulunan çöpler içindeki park, belediyenin ilgisizliği nedeniyle kullanılamaz halde kaderine terk edildi.

Kaynaşlı Şimşir Mahalesi’nde ilk ve ortaokulun bahçesinde bulunan, mahalle halkı ve özellikle de çocuklar için en önemli sosyal alanlardan olan park, çöpler içinde kaldı.

Öte yandan bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelen parkta bulunan kamelyalar ve çocuk oyun alanları ise kaderine terk edildi. Parkta ne oturulacak alan kaldı, ne de çocuklar için salıncak.

Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattı’na görüntüleri ulaştıran duyarlı bir vatandaş duruma isyan etti. Parkın son halinden şikayetçi olan vatandaş, Kaynaşlı Belediyesi’ni ilgisizlikle suçlarken, hem belediyeyi hem de vatandaşları duyarlı olmaya çağırdı.