Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in göreve geldikten sonra üzerinde hassasiyetle durduğu konulardan birinde daha mutlu sona ulaşıldı. 21 bin nüfusuyla Düzce’nin en büyük ilçelerinden biri olan Kaynaşlı’da vatandaşlar yıllardır noter işlerini Düzce Merkez’e gelerek yaptırmak zorunda kalıyordu. Bu duruma seyirci kalmayan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’in girişimleriyle Kaynaşlı’ya noter ataması gerçekleştirildi.

NOTER SAMANCI KAYNAŞLI’YA GELDİ

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 19. Ceza Dairesi Başkanı Zekeriya Samancı, Kaynaşlı 1. Noteri olarak atandı. İlçeye gelen Samancı, Başkan Şahin’i belediye binasındaki makamında ziyaret etti. Görüşmede noterin açılarak vatandaşa hizmet vereceği lokasyonlar değerlendirildi. İşlemlerin kısa sürede tamamlanmasının ardından Kaynaşlı 1. Noterliği’nin hizmete gireceği öğrenildi.

‘BİR SÖZÜMÜZÜ DAHA YERİNE GETİRDİK’

Müjdeli haberi Kaynaşlılılar’a duyuran Başkan Şahin, “Bir sözümüzü daha yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bugün Kaynaşlı'mıza noter olarak atanan Ankara Bölge Adliye Mahkemesi 19. Ceza Dairesi Başkanı Sn. Zekeriya Samancı beyi belediyemizde misafir ettik. Noterin açılabileceği uygun bölgeleri görüştük. İnşallah en kısa sürede hazırlıklarını tamamlayıp Kaynaşlı 1.Noteri olarak hizmete başlayacaktır.” sözleriyle noterin ilçeye hayırlı olmasını diledi.

HABER: Mehmet GÜNESEN