Hayata geçirdiği projelerle Kaynaşlı’ya yeni bir görünüm kazandıran Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, herkesi ve her kesimi kucaklayan yönetim anlayışıyla da takdir topluyor. MHP’den ihraç edildikten sonra hiçbir partiden gelen teklifi kabul etmeyerek yoluna bağımsız olarak devam eden Başkan Şahin, son olarak ayrım gözetmeksizin 7 siyasi parti ilçe başkanıyla istişare toplantısı düzenledi.

PROJELERİ ANLATTI, ÖNERİLERİ DİNLEDİ

Başkan Şahin; AK Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Bayram Parlak, Cumhuriyet Halk Partisi Kaynaşlı İlçe Başkanı Muammer Yıldırım, Milliyetçi Hareket Partisi Kaynaşlı İlçe Başkanvekili Kemal Demirel, İYİ Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Engin Hendan, Saadet Partisi Kaynaşlı İlçe Başkanı Hasan Akdoğan, Yeniden Refah Partisi Kaynaşlı İlçe Başkanı Serdar Altıntaş, DEVA Partisi Kaynaşlı İlçe Başkanı Ruşen Aydın' ı Kaynaşlı Belediyesi’nde ağırladı. İlçe genelinde hayata geçirilen ve devam eden projeler hakkında ilçe başkanlarına bilgi veren Başkan Şahin, başkanların talep ve önerilerini de dinleyerek not aldı.

“HEPİMİZ DAYANIŞMA İÇİNDE OLMALIYIZ”

Bu tavrıyla alkış alan Şahin, “Önemli olan milletimize faydalı olmaktır. Hepimiz Kaynaşlı'da yaşıyoruz. Tüm siyaset, bürokrasi, muhtarlar, STK'lar hepimiz bir dayanışma içinde olmamız gerekir. Hepimiz daha iyi bir Kaynaşlı için çalışmalıyız; çalışıyoruz. Toplantımıza katılım sağlayan Sn. İlçe Başkanlarımıza teşekkür eder, şükranlarımı sunarım.” açıklaması yaptı.

HABER: Mehmet GÜNESEN