Sağanak yağışın etkisi altına olan ve birçok bölgede yaşamın felç olduğu Düzce'de sele kapılan operatörün bulunması için çalışma başlatıldı.

Vali Cevdet Atay, yaptığı açıklamada, kaymakamlıkta çalışan bir kepçe operatörünün köprüden geçerken talihsiz bir olay yaşandığını belirtti.

İlk bilgilere göre kepçenin, jandarmayla birlikte geçişi sırasında köprünün bir kısmının çöktüğünü kaydeden Vali Atay, "Köprünün bir tarafı çöküyor, kepçenin bir anda sularda kaybolduğu söyleniyor." dedi.

Atay, hemen bütün ekiplerin harekete geçtiğini ve kepçe operatörünün bulunması için çalışma başlatıldığını aktardı.

Üçköprü mevkisinde ekiplerin arama kurtarma çalışması devam ediyor.

Öte yandan Kaynaşlı’nın Üçköprü Köyü mevkiinde meydana gelen sel felaketine müdahale etmek için çalışma yapan Kaynaşlı İlçe Özel İdare Müdürlüğü’nde görevli kepçe operatörünün Bıçkıyanı Köyü Muhtarı Cihan Bayrak’ın oğlu Okan Bayrak (32) olduğu öğrenildi.

MİLLETVEKİLİ ÇAKIR ÇALIŞMALARI YERİNDE TAKİP ETTİ
Öte yandan Düzce Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin ve İl Genel Meclis Başkanı Çiğdem Günal da Üçköprü Köyü’nde çalışma yaptığı esnada Asar Deresi’ne kapılan özel idare çalışanı Okan Bayrak’ı arama çalışmalarını yerinde takip etti.


KEŞİR VE ÇAKIR DA TOPLANTIYA KATILDI
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı ve Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ile Düzce Milletvekili  Fahri Çakır daha sonra Vali Cevdet Atay’ın başkanlığında kamu amirlerinin katılımıyla düzenlenen İl Afet ve Acil Durum Koordinasyon Kurulu Toplantısı’na katılım sağladı.