Yürüttüğü başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, ilçenin kalkınmasına ve seçim döneminde verdiği projelerin hayata geçirilmesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

İlçede devam eden yatırım ve hayata geçirilecek projeler için AK Parti İlçe Başkanı Bayram Parlak ile birlikte Ankara’nın yolunu tutan Başkan Şahin, AK Parti Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ve Ayşe Keşir ile Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Eski Başkontrolör Halil Memiş’i makamlarında ziyaret etti.

İlk ziyaretini Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'e düzenleyen Şahin, ilçenin sorunları ve yürütülen çalışmalar hakkında kendisine bilgi verdi. Ziyarette Keşir’e Kaynaşlı ilçesinin her noktasında çalışma yapıldığını anlatan Şahin, ayrıca kendilerine verdikleri destekten ötürü Keşir’e teşekkür etti.

Milletvekili Ayşe Keşir ise, ilçede yaptıkları çalışmalardan Başkan Şahin’e teşekkür ederek, “Düzce’nin ve hemşehrilerimizin sorunlarını çözme noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. İlçede gerçekleştireceğiniz her türlü çalışma için, bölge milletvekili olarak her zaman size desteğimizi vereceğiz” diye konuştu.

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakırı’da ziyaret eden Şahin, ilçede hayata geçirecekleri bazı projeler ile ilgili Çakır’dan destek sözü aldı.

Şahin, Milletvekili Çakır’ı ziyaretinin ardından Mahalli İdareler Araştırma ve Geliştirme Merkezi Başkanı Eski Başkontrolör Halil Memiş’i ziyaret etti.

HABER: Savaş ARI