Düzce’nin Kaynaşlı Belediyesi’nin araç filosu güçleniyor. Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, her geçen gün büyümekte olan ilçeye kesintisiz hizmet verebilmek adına belediye bünyesine yeni araçlar alımına devam ediyor.

Başkan Şahin, geçtiğimiz günlerde vatandaşların talep ve isteklerine anında ulaşmak için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğünde kullanılmak üzere 1 adet hizmet aracını hizmete sundu.

Bu gelişmenin ardından Başkan Şahin, bazı durumlarda ilçede bir tane olan cenaze hizmet aracının yetersiz kalmasından dolayı bir tane daha cenaze hizmet aracını belediyeye kazandırdı.

Başkan Şahin Sosyal Medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kaynaşlı Belediyesi Cenaze nakil ve hizmetlerinde kullanılmak üzere 1 yeni aracı daha hizmetimize dahil ettik. Daha önce var olan aracımız bazı zamanlar yeterli gelmiyordu.

Vatandaşlarımızın talebi üzerine yaptığımız çalışmalar üzerine ilimizde bulunan bir otomobil bayisinden Cenaze nakil hizmetlerimizde kullanılmak üzere araç filomuza panelvan bir araç aldık. Yaptığımız çalışmalar ile aracın içerisinde de gerekli tertibatı aldık. İlçemize hayırlı olsun” dedi.  (ÖNCÜ MEDYA/ İHA)