Yeni Tip Covid – 19 salgınında Türkiye’de ilk vakanın görülmesinin ardından yaptığı başarılı çalışmalar ile dikkatleri üzerine çeken Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, 11 Mayıs Pazartesi günü yeniden hizmet verecek olan berber ve kuaförleri, belediye ekipleri tarafından ücretsiz olarak dezenfekte edileceğini duyurmuştu. Bunun ardından çalışmalara hızla başlayan belediye ekipleri, ilçe merkezinde bulunan berber ve kuaför salonlarında dezenfekte çalışmalarına başladı.

“Maske, limon kolonyası ve dezenfektan malzemesi hediye edilecek”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, dezenfekte çalışmalarına ek olarak, ilçe merkezinde bulunan tüm berber ve kuaförlere içinde koruyucu maske, limon kolonyası ve dezenfektan malzemesi bulunan paketleri hediye edeceklerini duyurdu. 

Şahin açıklamasında, “11 Mayıs Pazartesi günü açılacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarını dezenfekte ediyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı için 7/24 hizmetinizdeyiz. Aynı zamanda tüm berber ve kuaförlerimize hijyen paketi hazırlayarak koruyucu maske, limon kolonyası ve dezenfektan dağıtımı yapacağız.” dedi.