Flaş Haber
İŞTE DÜZCE’NİN İÇ KARARTAN HAVASI…
İLÇEDE YAPILAN ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI
Düzce Valisi Cevdet Atay, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin’i makamında ziyaret ederek, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kaynaşlı
10.07.2020, 18:15
1256

Düzce Valiliği görevine atanmasının ardından ilçelerdeki çalışmaları tek tek incelemeye başlayan Vali Cevdet Atay, Kaynaşlı Belediyesi’ni ziyaret etti.
Belediye Başkanı Birol Şahin ile bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi alan Atay’a, Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik ile İl Jandarma Alay Komutanı Mustafa Çetinkaya’da eşlik etti. Ziyaret sırasında Başkan Şahin, Vali Atay'a çalışmalar ile ile ilgili bilgiler verdi.
Düzce
7 ay önce
Birol başkanı bir dahaki seçimde Düzce belediye başkanı olarak görmek isteriz. Ona yapılan haksızlığı unutmuyoruz.
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
XX
7 ay önce
Syn vali bu kaymakamı ve belediye başkanını çok iyi inceleyip takip etsin bunların amacı yalnızca siyaset ikiside boş tekene tek hizmet yok tokinin yaptıkları ile övünüp duruyorlar
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)
Adam
7 ay önce
Evet belediye başkanı ve kaymakam sayesinde her 100 metrede bir sıfır altı yaş kuran ursu dergah mescit cami vs yapmaya tam gaz devam ediyorlar
Cevapla
Beğendim (0)
Beğenmedim (0)