Kaynaşlı Karaçalı Mahallesi bir kez daha taşkın sularına teslim oldu. Alt yapıdaki eksiklikler yüzünden evler yine sular altında kaldı.

Öncü Haber'e konuşan TOKİ sakinleri belediye ekiplerinin duyarsızlığına isyan etti. Vatandaşlar, "Adnan Menderes Caddesi, Akyazı Ortaokulu'nu su bastı. TOKİ'yi su bastı. Binaların altında yarı bele kadar su var. Başkan, "Ekip gönderiyorum." dedi ama "Yok o bozuk, yok bu bozuk." dediler hâlâ da kimse gelmedi. Burada bir yalandan dolaştı iki kişi başka da bir şey yok." dedi.


Öncü Haber'in telefonla görüştüğü Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ise vatandaşların tepkisinin aksine belediyenin çalıştığını, "Çalışmıyor." diyenlerin muhalefet yaptığını savundu.

Şahin, "Karaçalı Mahallesi'nde TOKİ'yi su bastı. Toki’nin iç kısmındaki müteahhitten kaynaklanan problem var tabii şu anda içeride bodrum katları da su doluyor. Bizim ekipler suyu çekiyor, çekmeye çalışıyorlar. Çektikleri kısmı tekrar çekiyorlar, tamamen müteahhitten kaynaklanan sıkıntı var. Müteahhidin yapmış olduğu eksik ve hatalı işlerden dolayı. Arkadaşlar müdahale ediyorlar şu anda çekiyorlar orayı. Belediye ve diğer ekiplerin hepsi oraya geldi. Onlar tabii muhalefet dağıtıyor biliyor musun? Bir de işgüzarlar var. Sıkıntı yok ben de zaten şu an sahadayım. Ben ve ekiplerim öğleden beri komple sahadayız. Ekiplerimiz sahada çalışıyorlar. Şimdi kanalizasyon müdürünü görevlendirdik. O da transparan yaptı, tekrar devam ediyor çalışmaya. Yani hiç problem yok." şeklinde konuştu.