İran’ın başkenti Tahranda yapılan Dünya Karate Kata Şampiyonası’nda boy gösteren Kaynaşlı Belediyesi Karate eğitmeni Sabri Kıroğlu ferdi ve takım halinde Dünya Şampiyonluğu kazanarak altın madalyaların sahibi olmuştu.

Kıroğlu, bugün ilçeye gelişi sırasında coşkuyla karşılandı.

Kaynaşlı Belediyesi tarafından düzenlenen tören için belediye meydanı Türk Bayraklarıyla donatıldı. Şampiyon eğitmen Sabri Kıroğlu,  tören alanına gelişi sırasında coşkuyla bir kalabalık kendini karşıladı.

Karateci genç sporcuların da hazır bulunduğu alana, Kaynaşlı halkının alkışları eşliğinde giren Sabri Kıroğlu’nu ilk tebrik eden Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin ve hazır bulunan protokol oldu. Kıroğlu, kendisine gösterilen ilgi için Kaynaşlılılar’a teşekkür etti.

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, törende yaptığı konuşmada belediye olarak spora verdikleri öneme vurgu yaparak Dünya Şampiyonluğunu Türkiye’ye ve ilimize getiren Karate eğitmeni Sabri Kıroğlu ve tüm sporcuların bu başarısından dolayı gurur duyduklarını ifade ederek “Hepinize teşekkür ederiz.  Bundan böyle de bu tür başarıları kazanacağınızdan eminiz.”  şeklinde konuştu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ