2019 Yerel Seçimleri öncesi ilçe halkına verdiği bir sözü daha tutmak için çalışmalarını hızlandırdı. Kaynaşlılılar’ın uzun zamandır beklediği kapalı pazaryerini ilçeye kazandırmak için bir süre önce düğmeye basan Şahin, Sakarya’nın Erenler ilçesine giderek oradaki kapalı pazaryerini inceledi.

“Kaynaşlı' mıza modern bir kapalı pazar yeri inşa edeceğiz” diyen Başkan Şahin, “İlçemizin uzun yıllardır özlemle beklediği ihtiyaçlarından bir tanesiydi. Kaynaşlı' mızın kronikleşmiş sorunu olan pazar yerinin çözüme kavuşturulması noktasında elimizden geleni yapacağız. Sakarya - Erenler Belediyesi Kapalı Pazaryeri’ni inceledik. Ülkemizin değişik il ve ilçelerinde kapalı pazar yerlerine giderek inceleme yapmaya devam ediyoruz. Kaynaşlı Belediyesi olarak biz de hemşerilerimizin rahat alışveriş imkânı bulabilecekleri bir kapalı pazaryeri için çalışmalarımıza başlayacağız.” paylaşımı yaptı.

Kaynaşlı’ya yakışır bir proje için çevre il ve ilçelerdeki kapalı pazaryerlerinde incelemelerinin devam edeceğini kaydeden Şahin, daha önce de Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde bulunan kapalı pazaryerini gezmiş ve yetkililerden bilgi almıştı.

HABER: Mehmet GÜNESEN