Söylemleri ve çıkışlarıyla gündeme gelen Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, sosyal medya hesabından bu kez şans oyunlarını hedef aldı. Başkan Şahin, “ Spor toto, loto, iddia, ganyan kumardır, haramdır. Oynama, oynatma” paylaşımı yaptı. Şahin’in bu ifadelerine vatandaşların bir kısmı destek verirken bir kısmı ise bu oyunların oynatılmasına izin verilmesini eleştirdi.

CHP İLÇE BAŞKANINDAN CEVAP GELDİ

Şahin’e CHP Kaynaşlı İlçe Başkanı Muammer Yıldırım’dan cevap geldi. Yıldırım, Şahin’in paylaşımını ‘Bunlar boş kargaşalar.’ diye nitelendirerek bunları çözmenin hükümetin sorunu olduğunu ancak belediye başkanlarından beklenenin hizmet olduğunu vurguladı.

‘BUNLAR BOŞ KARGAŞALAR’

Yıldırım, Şahin’in paylaşımının altına, “Bunlar boş kargaşalar. Bizim belediye başkanlarından beklentimiz ilçemize seçim vaatlerinde verilen hizmetleri. Halkın yararına olan hizmetler. Mesela pazar yeri, açık alanlı sosyal tesis, düğün ve toplantı salonu, halkın rahat bir şekilde ailecek oturacağı çay bahçesi, ilçenin cadde ve sokakların dizaynı vs. Sistemin içindeki uygulamaları çözmek hükümetin sorunu. Sevgili başkanım saygılar.” yorumunu yazdı.